KETTERÄ JA TINKIMÄTÖN
KUMPPANI

Terässaari Oy on sertifioitu alihankintakonepaja, joka tuottaa koneita ja laitteita monipuolisesti teollisuuden eri tarpeisiin. Valmistamme korkealaatuisia osia, osakokonaisuuksia sekä kokonaisia laitteita asiakkaamme tarpeiden mukaan vuosi-kymmenien kokemuksella. Valmistamme tuotteet asiakkaamme toivomaan jalostusasteeseen tai täysin valmiina, pintakäsiteltyinä osakokoonpanoina. Olemme tunnettuja korkealuokkaisista, viimeistellyistä tuotteistamme, toimitusvarmuudestamme ja pitkistä asiakassuhteistamme.

Harjavallassa ja Jämsänkoskella sijaitsevat 3000 neliömetrin konepajamme ja tuotantotilamme ovat huippuluokkaa. Terässaaren kahdessa toimipisteessä työskentelee yhteensä neljäkymmentä teräksen vahvaa asiantuntijaa.

SERTIFIOITU ASIANTUNTIJUUS

Sertifioitu tuotantomme takaa palvelujemme korkean tason. Terässaaren laadukas toimintajärjestelmä on saanut sertifikaatin ISO 9001:2008. Lisäksi hitsauksen osalta laatujärjestelmämme on sertifikaatin SFS-EN ISO 3834-2 mukainen. Tarjoamamme tasainen, korkea laatu on kannattava sijoitus.

Otamme toiminnassamme huomioon myös ympäristönäkökulman. Käytämme tuotteissamme esimerkiksi ympäristöystävällisiä maaleja, ja lajittelemme kaikki yleiset materiaalit.

ASIAKASKUMPPANUUS

Pitkät kumppanuudet ovat meille tärkeitä. Asiakastyytyväisyys on avainasia – siihen panostamme kehittämällä omaa toimintaamme esimerkiksi koneinvestoinneilla. Näin pystymme aina vastaamaan asiakkaan muuttuviin tarpeisiin. Teemme asiakkaidemme kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä, jonka tulokset näkyvät ensiluokkaisina lopputuotteina. Kymmenien vuosien kokemuksemme sekä jatkuvan kehitystyömme ansiosta olemme alan huipputasoa.

 

OLEMME VALMIINA
HAASTEISIIN.

SOITA +358 50 421 0866 tai
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA »

Linja

OTA TALTEEN
TERÄSSAAREN
YRITYSESITE »

 

?