JOUSTAVAA PALVELUA
NYKYAIKAISELLA KONEKANNALLA

Palvelemme asiakkaitamme tarjoamalla joustavaa ja pitkäjänteistä yhteistyötä muuttuvien tarpeiden mukaan. Modernit koneistus-, hitsaus-, kokoonpano- ja levytyö- laitteemme mahdollistavat korkealaatuisten kokonaisuuksien tai osakokonaisuuksien toteutukset.

Olemme erikoistuneet tarkkuutta vaativien laiteosien valmistamiseen ja kokoonpanoon. Omaamme pitkän kokemuksen energia- ja puunkäsittelyteollisuuden ratkaisuista, kuten paperi- ja sellukoneiden sekä metsä- ja sahateollisuuden koneiden osien valmistuksesta. Olemme toteuttaneet myös työkoneita vaativiin olosuhteisiin, kuten betoni-, murskain- ja kaivosteollisuudelle.

TOIMINTAVARMA TUOTANTOKETJU

Kartoitamme projektin alussa kunkin tilauksen erityisvaatimukset, konekannan soveltuvuuden ja muut siihen vaikuttavat tekijät. Asetamme asiakkaamme kanssa tavoitteet ja selvitämme tekniset vaatimukset. Ratkaisemme asiakkaidemme kohtaamat haasteet teräksen vahvalla asiantuntijuudella ja toteutamme projektit yhteistyössä asiakkaamme kanssa.

ENSILUOKKAISET TILAT

Ensiluokkaisissa märkämaalaus- ja hiekkapuhallustiloissamme pystymme viimeistelemään isojakin valmiita laitteita tai niiden osia. Vahvuutenamme on kykymme ratkaista haasteita vaativissakin käyttökohteissa. Keskeinen sijaintimme Harjavallassa ja Jämsänkoskella mahdollistaa nopeat toimitusajat. Panostamme asiakastyytyväisyyteen kehittämällä omaa toimintaamme esimerkiksi koneinvestoinneilla, näin pystymme aina vastaamaan asiakkaan muuttuviin tarpeisiin.

?